Inget straff

Vi hade i alla fall INTE tur med vädret!

Tre dagar av lägret är avklarat. Vi fick ju nån dag med finväder, men idag var det bland det värre! Vaknade med ösregn och 4 grader varmt. Vi klädde oss riktigt varmt..men de hjälpte inte direkt. Det verkligen öste ner hela passet och när det till slut övergick till tempratur kring 1 (!) grad så övergick det till snöblandat regn. Många av oss kände inte fingrarna på slutet.

Under passet hade vi även skytte tävling. Var och en skulle klara en viss procent på 16 serier (På grund av vädret sköt vi bara 12 serier) och klarade man inte detta var straffet att lämna ifrån sig dator och mobil från 18.00 och till imorgon bitti! Jag skulle klara 85% och det gjorde jag, tack och lov!

Imorgon blir det ett hårt pass. Vi ska köra 2 korta stafetter. Innan dess blir det 2 skytte tävlingar. Alla dessa ska sedan räknas ihop i något svårt/konstigt/diskutabelt poängsättning för att få fram en vinnare.
Jag tror på vinst från mitt lag.

DEAM TEAM for tomorrow: Jenny, Anna Karin och Bettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *