Härlig återkomst & projektet

Äntligen tillbaka i Ruhpolding!

Det var sjukt länge sen jag var här nu. Jag missade ju tävlingarna här i vintras och kom bara hit över en dag för att åka vidar till nästa väldscup, men innan dess var det ifol i september som vi hade läger här sist. Lägenheterna här har fräshas upp och stadion har fått ett rejält lyft! Väldigt breda fina banor, det är riktigt bra här nu!

Vi drog igång lägret med en lugn träningsdag. Väldigt bra skytte på förmiddagspasset lyckades jag åstadkomma, gött! Eftermiddagen blev en cykeltur, jag och volbeat i lurarna. De andra brudarna sprang, men jag vågar fortfarande inte de pga knät.

Middagen idag bjöds slog vi på stort gjorde vår traditionella ”Pasta lax”. Shit vad jag har längtat efter det, det känns verkligen som Ruhpolding!

På kvällen nu fick vi besök av Wolfgang. Det var kul och träffa han, han var sig lik. Som jag tidigare nämt har ju jag, AM, Jenny och Helena hållt på med ett projekt hemma i Östersund. Det var nämligen en tavla med massa gamla bilder från våra år med Wolfgang som vi gjort ett kollage av. Han blev verkligen jätte glad så det var kul!

Nu börjas det med små tävlingar här igen, med straff om man inte klarar. Det är allt från skytte, sopkastning till disk av grötkastrull. Vissa tävlingar vill man VERKLIGEN inte förlora! Återkommer om hur det går..

DSCF4040_499x665

Första mat shoppingen här.. vagnen blev lite full så vi fick hämta en till och fylla med lite mer. Dock så hade vi inte pengar så det räckte och fick plocka bort några bananer, päron och ett paket mandlar. Vi kom hem med 43 cent och MASSA mat.

DSCF4038_500x375

AM nöjd och glad utan för våra lägenheter efter första passet.

IMG_0520_499x665

Cykelturen i finväder.. ser ut att kunna vara sista dagen med finväder här.. bäst att njuta!

DSCF4042_500x375

Woffe öppnar paketet..

DSCF4044_500x375

Tror han blev lite röd av vår fina skapelse..

DSCF4028_500x375

Så här vacker blev vårt kollage.. !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *