Bio & höstmys

De senaste dagarna har jag tränat på en hel del och på slutet kännt mig riktigt trött i kroppen. Men imorgon har jag vila så det ska bli grymt skönt!

Igår hade jag en riktigt down dag. Träningen gick segt och jag var på dåligt humör av okänd anledning. Men på kvällen blev det ett bio besök tillsammans med Jenny, Markus, Mailn och Andreas. Det var skönt att komma iväg och tänka på något annat. Vi såg The Three Musketeers i 3D. Första gången för min del och jag tyckte filmen var riktigt bra.

Imorse blev det en långtur på rullskidorna med Jenny. Riktigt fint väder med bara 1 grad varmt när vi stack ut. Tack vare vädret och det fina sällskapet så var humöret tillbaka på topp idag, skönt!

På onsdag reser vi iväg på vårat sista barmarksläger till Ruhpolding. Det är helt sjukt vad tiden går fort!! Men det ska bli otroligt roligt att komma dit. Vädret ser dock inte så lockande ut där nere just nu..

Vila imorgon som sagt så då ska tvättning, massage, packning och även en prommis med Robbie hinnas med.
Hösten är bra fin….

IMG_0514_500x375

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *