Startat upp igen..

Förkylningen blev inte så långvarig som tur var! Kände fortfarande lite i halsen på måndag morgon men efter frukost blev det bättre. Sen har det bara suttit i näsan. Men jag vilade igår också och gav mig ut på en väldigt lugn klassisk tur idag.
Tänk att man kan känna sig så otränad fast man bara varit sjuk nån dag!

Mina sjukdagar kan nog sammanfattas med liggsår, fett hår och massa tv! Nu är man ju inne i alla program och serier som går så hur ska ja nu hänge med när jag kan börja träna tro..? Näe, jag är ruggit less på att vara inne så de ska bli skönt att komma igång ordentligt!

Imorgon ska jag ge mig ut på rullskidor på förmiddagen och sen styrka på eftersmiddagen. Sen lär jag nog ta och packa lite.. igen.. för på fredag efter lunch är planen att jag åker till Sollefteå och är med på sista halvan av lägret. Trots att det bara är 4 dagar sen som jag tränade med brudarna så längtar jag efter dom alla! 🙂 Ska bli super kul att komma dit och träna för det var under gymnasietiden som jag sist var där och tränade under sommartid. Rullskidbanan är ju dessutom nyasfalterad iår. Kul ska det bli i alla fall!
Nu blir det sängen! Godnatt på er..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *