Race, längtan & göttare kaffe

Nu har jag återigen landat i min lägenheten i Östersund. Det blev ett kort läger för min del, men det blev bra träningsdagar i Sollefteå.

Imorse körde vi ett race uppe på hallstaberget. Fyra skjutningar och individuell start. Jag tycker det kändes rätt bra för att vara första riktiga intervallpasset efter förkylningen. Skjutningen var också bra, 0+1+1+0. Jag slutade 4a där Helena tog en betryggande seger.
Efter lunchen packade vi Östersundare (alla utom AKS) in oss i bussen och drog hemmåt. Andra passet kördes här i Östersund så det fick bli styrka och en cykeltur på racern.

Imorgon och torsdag har jag vila så det ska bli skönt. Sovmorgon är planerat och sen blir det möte med Marko. Ska kolla med han om det passar in att hälsa på La Familja något innan säsongen drar igång. Annars blir det tvättning och kanske en runda på stan.

Nu blir det soffan med en stor kopp te.

 

Bjuder på en bild från förra sommaren.. Mina fina syskon och kusiner finns med. Längtar sjukt mycket tills nästa gång jag träffar dom 🙂

Olsson-Högberg 25-4-2010 117

Kusin Jocke, Mitt lilla kusinbarn Thelma, Fina kusin Carro, mina älskade brorsor Marcus och Anders och lilla söta kusin Elsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *