Miniläger & kräftskiva

Snabbvistelsen hemma i Jädraås var kanon!
Jag hann med en hel del.. Födelsedagskalas för Moster och kusin Jocke där det blev massa lek med lilla Thelma och Elsa (som växer så det knakar!), jag blev även utbjuden på 3 rätters middag av grabbarna som som bodde hos mig under Yran. Sjukt god mat så tack tack så jätte mycket, ni är ena goa grabbar!

Anledningen till hemfärden var för att vara med på vår garagefest på gården för alla som hjälpte till under brölloppet för Mackan och Carro på midsommar. Vi blev ca 25 personer och hela eftermiddagen och kvällen bjöds det på en massa lekar och 3 rätters middag. En otroligt lyckad tillställning!
I måndags var jag tillbaka här i Östersund igen. Anna Karin S kom också upp hit i måndags för att träna med oss i ett par dagar. Så det blev som ett litet miniläger tisdag- fredag. Träningen har gått helt okej, men knät är fortfarande inte bra. Jag har provat med många olika metoder för att bli bra bland annat antiinflamatoriska tabletter, massage, laser, men det tycks inte bli riktigt helt bra.

Igår kväll hade jag, Anna Maria och Helena en liten kräftskiva hemma hos Helena. Det blev ett knytkalas, men vi kom på under dagen att vi inte förberett kräftorna så vi skippade dom. Kanske inte kan kallas kräftskiva då, men vi hade i alla fall några kräftstjärtar med.

Idag har jag vila. Riktigt gött! Har bakat matmuffins på morgonen och sen varit iväg och shoppat en sväng. Kom hem med skor, inte bara ett par.. (Ja mamma, jag ska slänga ett par för varje nytt jag köper.. om inte du plockar nått?)

Ikväll kommer Jenny, Markus och Robbie hit på middag. Det bjuds på 3 rätters 🙂 Nu blir det friidrott! Bolt är grym!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *