Lägerdags..utan mig

Träningen de senaste tre dagarna har gått bra. Det har dock varit REJÄLT med folk på skjutvallen och rullskidbanan så det har varit rätt trångt, mycket norrmän!

Idag hade vila och planen var att åka på läger till Sollefteå med laget ikväll. Igår eftermiddag åkte jag på en klassisk tur med Helena och AM och konstaterade att alla var frisk så vi blir fulltarlig till detta läger. Det skulle ja aldrig sagt….

Imorse vaknade jag upp med svullna halsmandlar och lite snorig. F***N! Men skönt i alla fall att det inte är på värstviset så jag hoppas det går över fort så jag kan jojna brudarna snart i Sollefteå.

 
Idag är annars en väldig speciell dag. Det är på dagen 10 år sendan den fruktansvärda attacken i USA mot World Trade Center då flera tusen människor miste livet. Jag har legat i soffan hela dagen och följt sändningarna på tv. Alla mina tankar går till de drabbade i tragedin.

 

Idag reste också min käre bror och hans fru på bröllopsresa till den sidan av Atlanten, närmare bestämt Tobago. Hoppas resan gått bra och att ni får en underbar resa!!

world_trade_center_1160603_1_61245951

Fruktansvärda bilder från händelsen den 11 september 2001.

IMG_0504_500x375

 

Bakade blåbärs scones idag. Det blev en höjdare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *