Fin dag i Sollefteå

Andra träningsdagen i Sollefteå för min del är gjord. Kroppen börjar sakta men säkert känna sig lite piggare efter sjukdomen.

På fredagen när jag kom hit så fick jag en genomgång av nya övningar med vår sjukgymnast och sedan en givande pratstund med våran dietist Linda Backman från SOK.
Vi brudar drog sen ner på stan för en fika, men eftersom jag och många andra av oss i laget gått skidgymnasiet här så åkte jag, AM och Ingela och hälsade på tränarna där en snabbis och kollade in lokalerna vi vistades i under 4 års tid. Det blev en trevlig pratsund och de bjöd på kaffe från deras automat som de verkade otroligt stolta över. Gott kaffe var det i alla fall, tackar!

Vi har haft riktigt fint väder här sen jag kom hit, men dock väldigt kallt på morgonen. Prefekt träningsväder skulle jag vilja påstå.
Idag efter lunchen så haffades jag och tre till av oss för dopingkontroll. Det blev både urin och blod för mig.
Imorgon blir det ett skatepass med endel fart i och eftermiddagen ska jag nöta teknik, det behövs! Tisdag blir det race på morgonen innan vi packar in i bilen och åker till Östersund igen. Nu blir det kvällsfika här innan jag kryper under täcket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *