Snabba kast

Mycket har hänt..

Det största är nog att vi brudar i landslaget har fått en ny tränare, Marko Laaksonen. Jag tycker det känns riktigt bra och roligt. Passar även på att tacka Hagge för hjälpen med upplägget fram till nu!

Efter lägret här i Östersund så fortsatte veckan på med träning. Det blev en snabbvistelse till Sollefteå för att hejja på alla som sprang broloppet. Jag ”sprang” 500m med de allra minsta barnen, de va snabba! Jag blev också uppvaktad av Sollefteåkommun för vårt militärVM guld i patrull. Hela min familj kom upp och var på plats vilket var såå himla kul!! Carros lillebror var också med hit och sprang först halvmaraton här i östersund på lördagen och sen broloppet i Sollefteå på söndagen. Han blev 2:a och 1:a på loppen! Stakt!

Stråket och yran veckan var toppen! Riktigt härliga dagar som blandades med träning, middag på stråket, fika, sola, shoppa och bara vara. Jag hade 5 (!) inneboende under torsdag till söndag. Lillebror, kusin och 3 till grabbar var här under yran (de har blivit en tradition). Jag tror de hade riktigt kul. Johanna, Elias och Anna Karin kom också upp på lördag. Himla kul att träffa dom! AK åkte hem på söndagen men Johanna och Elias stannade tills måndag så vi han semestra lite i Östersund på söndagen..
Men.. nu till knät.. Det blev mycket bättre hela tiden under lägret här. Jag körde bara stakning och cykel och det funkade bra. Sakta men säkret började jag köra lite skate. Efter ca 3v (då jag kännt mig ”bra” i ca 1v) så provade springa 30 min + styrka med lite ben. 2 dagar senare var det sämre i knät igen. Efter att fått det lite undersökt igen så har jag nu idag fått remiss till röntgen i stockholm. Det blev snabba kast för jag åker redan om en timme till stockholm och har tid där imorgon bitti. Sen åker ja tillbaka imorgon kväll hit igen.

Tanken var att åka på läger till Ramundberget imorgon eftermiddag, men jag skjuter på det och åker med Anna Maria på lördag eftermiddag istället. Nu lär ja packa lite.

Ha de, heej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *