SM tävlingar och maxtest

Rullskidskytte tävlingarna i helgen är avklarade. För min del blev det ingen höjdar helg direkt, men roligt hade vi.
Sprinten, skytte var okej (0+1) men åkningen var det inge fart på. Jag slutade 5a.
Jaktstarten, gick sämre. Sköt 1+1+0+2 och åkte sämre än på sprinten. Tappade 2 placeringar.
Mina knän var inte i form heller. Jag kände av dem när jag åkte, men värst var det att ligga på mattan och ta sig upp och ner därifrån.

Efter jakten på lördagen hade vi (Jag, Jenny, Helena och Mailn) ett tajt schema för att komma iväg så fort som möjligt i bilresan hem till Östersund igen, det var ju några mil… Nedvarvning, dusch och middagsköp stod på agendan innan avfärd (middagen åts i bilen). Vi lyckades rulla in i Östersund kl 01.00 på natten efter 6h, med ett snabbstopp i arvidsjaur för kaffeköp. (Malins köp= 2 dubbla espresso + en vanlig kaffe i samma kopp!.. en NÅGOT spidad Malin några mil senare)

Söndagen var det vila och igår blev det endast ett lugnt skatepass med Helena.

Idag har de varit en test dag. Började imorse med DEXA och styrketester. Sen hem och vila lite för att strax efter 12 köra maxtest på bandet. Jag hade inte så stora förhoppningar på maxtestet eftersom ja inte inte alls kännt mig pigg på slutet. Men jag krigade på och gjorde till slut mitt bästa test någonsin. Det var skönt för det kändes inte efter testet som att det var så super bra.

Imorgon blir det träning med Helena innan jag på kvällen hoppar på tåget mot Jädraås. Ska hinna med att få laser på knät också eftersom de inte har blivit bra än.. väldigt segdraget..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *