Slonkdag

Träningsracet som avslutade lägret blev en medium tävling för min del. Inte bra och inte dålig. Skyttet var i och för sig dåligt. Jag sköt 6bom, men i rätt blåsiga förhållanden. Helena tog hem en klar seger, hatten av!

Efter lunch tog vi våra grejjer och styrde mot Östersund. Han med ett kort klassiskt återhämtningspass innan många av oss brudar möttes igen och gick på bio. Vi såg ”Bridesmaids”, riktigt rolig film!!

Idag har jag tagit igen mig ordentligt. Sovmorgon och sen en cykeltur till MAXI för att shoppa gofrukost. Har hunnit med att tvätta upp allt från lägret och varit på en promenad med Anna Maria, Helena och Alfons (Nisse och Åsas söta lilla bebis). AM var barnvakt och Alfons verkade trivas för han sov så gott hela tiden..

Intervaller imorgon!
Jo David, ja vet den ser skit töntig ut med reflexer på.. plockar bort dom imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *