Läger Ramundberget

Stockholms trippen gick bra. Klev upp tidigt och var iväg på magnetröntgen med knät (efter hotellfrukosten). Direkt efter åkte jag iväg till Sofiahemmet för att träffa Klas (landslagsläkaren) för att gå igenom svaren.
Jag fick reda på att inget var trasigt, utan jag har en inflamation kvar i knät som uppkommit efter överbelastning. Jag fick gå och hämta ut inflamationsdämpande piller som jag ska äta 10 dagar för att få bort inflamationen. Men löpning, hopp och liknanade kommer jag inte gör på ett tag framöver då det ger ett väldigt tryck på knäna. All annan träning fungerar bra tycker jag vilket är skönt!

Efter besöket hos Klasse så åkte jag ut på lidingö för att kolla in nya löpskor. Fick tips av Klas om Saucony skor. Jag kom ju till Klas med vanliga sneakers vilket inte var så populärt eftersom jag behöver skor med bra dämpning nu medans knät läker. Köpte mig 2 par riktigt snygga skor så ett par knallar jag runt i nu till vardags.
Jag hann också med att träffa Fredrik Carlström i Stockholm. Vi gick skidgymnasiet tillsammans (han gick längd) och han kommer hemmifrån mina trakter. Det blev en lunch tillsammans och strosandes i gamla stan med glassfika.

IMG_0482_500x375

Mina nya fina rosa dojjor.
I fredags kväll började lägret här i Ramundberget. Men som jag tidigare skrev så åkte jag med AM hit i lördags kväll. Vi hann med ett riktigt bra intervallpass i Vallsundet på morgonen med Fredrik (AMs pojkvän) som vår servisman. (En ruggit bra sådan!) Eftermiddagen bjöd på en cykeltur i regnet.

Imorse blev det ett skatepass med skytte. Nu blir det snart lite fika och en kaffe med AKS innan nästa pass.
Kan förövrig meddela att det verkligen märks att det är lemmel år iår! På cykeln igår såg Jenny coh jag säkert upp mot 30 stycken, några väldigt aggresiva också. Tur dom är små.
Bjuder på en till bild från när jag var på Ockelbomarknaden och kollade på ”Småstadsliv”. Så jäkla roliga!

IMG_0476_500x373

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.