Kyligt & skitigt

Lägret rullar på bra, men det känns verkligen i kroppen nu!

Igår var det intervaller upp för mittåkläppsvägen. Löpning var planen, men cykel blev det för mig. Fick med mig Jenny också då hon hade ont i en fot. Det blev ett bra pass, men hemfärden blev mer händelserik. Vi skulle ta stigar/skidspåret ner till Ramundberget, men vid ett vägskäl så valde ju Jenny och jag naturligtvis fel väg ner (båda vägarna leder mot Ramund). Det bev brant och MASSA stora stenar. Vi fick gå och bära cyklarna endel, men shit vad vi garvade!
Jag provade bra läng att cykla på fast det var sten, det resulterade i 2 vurpor =blåmärke på benen. Men det var riktigt roligt!

En lugnare dag idag med skate och stakning på förmiddagen och på eftermiddagen cykel för min del, denna gång själv. Jag drog iväg över stock, sten, myr och lerhål. Efter kanske lite väl opptimistiskt cyklande på vissa ställen så blev det 2 till vurpor. Men då detta var efter att jag fastnat i lera och inte hann klicka ur pedalerna så landade jag väldigt mjukt. Men skitig blev jag!
Nu har vi bara en dag kvar på lägret. Ett race är planen imorgon bitti innan vi åker hemmåt Östersund igen. Hoppas på lite varmare väder imorgon, för 6-7 grader som det var imorse var lite väl kallt tycker jag.

DSCF4007_500x375

Jenny coh jag efter första passet idag.Nya skidskytte stadion i Ramund i bakgrunden.

DSCF4012_499x665

Första vurpan på cykeln fårn idag. Jag landade typ vid bakhjulet, blev rätt geggigt.DSCF4013_499x665

 

Andra vurpan idag. Jag trodde inte det var så djupt men det tog tvärstop och jag for ner i vattnet/lerhålet. Härligt härligt. Tur man var på bra humör så man kunde skratta åt det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *