Går det bra nu eller!?

Träningen rullar på och rullskidskytte tävlingarna i boden närmar sig med stormsteg.
Jag har kännt mig lite sliten på slutet så i måndags när intervaller var planerade så körde jag 2 lugna pass istället. Men vilodag igår på det så kändes det idag som jag återhämtat mig rätt bra.

Vilodag igår som sagt. Vaknade och var sjukt sugen på blåbär. Jag snörade på mig skorna och traskade upp på ÖSK och plockade lite för hand. Blev dock inte så mycke då det regnade lite och var massa dryga mygg överallt! Sen blev det en runda på stan med AM innan vi lunchade på Gamla teatern.

Men denna dag har inte börjat super bra för min del..

* Startade imorse när jag skulle cykla iväg och köra styrka. Skulle låsa upp gammpirran, nyckeln tjärva, jag trycker till.. *poff* nyckeln går av och cykeln är låst. Skit!

*Kommer hem och ska byta om, tänder lamporna i köket, alla smäller, det blir mörkt.

*Byter om för cykelpass efter styrkan. Upptäcker att på cykelskorna har en kloss under lossnat. (Gick bra att laga i alla fall)

*Ska sticka iväg på passet och hela lägentehen släcks (inkl. kylskåp och frys). F***N (Men det var förmodligen strömavbrott i hela stan, men just då trodde jag det bara var min lägenhet)

*Under cykelpasset pajjar växlarna på mountainbiken.

*Åker ner och ska käka på Gamla Teatern och står och väntar vid ett rödljus att gå över vägen. En bil kommer i 700km/h, åker rakt i en vattenpöl brevid mig och stänker ner mig!

Är det min dag idag eller!?

Vågar man spekullera i hur den kommer sluta.. haha!

Imorgon blir det upptakt här innan Jag, Helena, Jenny och Malin (Helena och Jennys lillesyrra) hoppar in i bilen och åker till Boden. Sprint och Jaktstart väntar på fredag och lördag.

DSCF4015_500x375

Min lilla blåbärsfångst igår..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *