Inflammation

Jag har tränat på bra på slutet, men sen dryga veckan tillbaka så har jag haft känningar i ett knä. Men nu helgen som var så tyckte jag det blev värre och värre och var riktigt svullen kring knäskålen. I måndags var jag och kollade upp det och jag har tydligen en inflamation i senan på båda sidor om knäskålen som ”håller knäskålen på plats”. Det resulterar i att jag nu sen i tisdags bara har kört stakning och cykel för att inte belasta knät på fel sätt. Har kört på med laser och voltarensalva också så hoppas jag de bli bra rätt snart.

Min mountainbike gick ju sönder för ett tag sen, men igår var jag och hämtade jag min nya fina cykel som kommit till Velorapide här i Östersund. Premiärturen blev i förmiddags efter ett styrkepass. Riktigt nöjd med den så nu tycker jag även mountainbike är kul att cykla (det todde jag inte jag skulle säga).

Imorgon är det vilodag så då passar jag och Jenny på att ta bilen halvvägs hem till Jädraås. Vi stannar nämligen i Färila för att vara med på ett sponsorsevent med Sveaskog, de blir nog riktigt trevligt!
Nu blir det sängen, vi ska nämligen åka 7 imorgon bitti! huua!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *