Hej vad det går!

Mycke har hänt.. och mycke kommer att hända..
Det absolut roligaste som har hänt är att min storebror Marcus och Carro gifte sig på midsommarafton. Det blev ett otroligt fin bröllop och middagen och festen senare blev klockren! Det kändes ju inte sämmre direkt heller när jag fick äran att vara tärna och stå med det fina brudparet längst fram i kyrkan. Från att dörrarna slogs upp i kyrkan och de tågade in, tills att de skulle gå ut igen så rann mina tårar konstant! Det gjorde det lite svårare att läsa en dikt i kyrkan som var planerat. Det blev känslosamt, men jag klarade det i alla fall.

Det är riktigt trevligt att ha en till fru Högberg i famijen nu 🙂
Jag stannade kvar en veckan till i Jädraås efter bröllopet så jag skulle kunna hinna med lite mera. Det blev en båt tur med Thelma, Carro och Tommy, poolhäng hos moster, en eftermiddag i mocksjön med fisketävling mot farbror Östen (jag vann med 11 mot 9), mys med familjen och Ockelbomarknaden på helgen. Jag hann träffa många vänner den helgen, riktigt kul!
På måndagen åkte jag upp tillbaka till Östersund. Tanken var tåg, men biljetterna var rätt dyra så eftersom jag har världens bästa pappa så skjutsade han upp mig istället! (det var tur med tanke på min packning). Han sov kvar och åkte vidare till Messlingen på tisdagen. Vi han med en snabb loppis sväng efter lunch vilket resulterade en gungstol för mig!

Träningen rullar på i alla fall. Jag hann med en liiiten förkyling i Jädraås så jag vilade 1 ½ dag, men nu tränar jag som vanligt. Idag var vi ute och sprang ett rätt hårt pass. Elin höll täpot. Nu ska jag ut och staka innan det blir grillning hos herr och fru Ekholm ikväll!
Försöker få in bilder att visa från bröllopet men jag har lite problem… fick till en bild så jag bjuder på den så länge.

264305_10150230698184021_615124020_7389981_7862320_n_500x333

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *