Söder ut..

De sista dagarna har jag kännt mig rätt trött. Kan nog hänga kvar lite sen fjällturen eftersom det inte blev någon riktig vila. Men jag har ändå lyckats genomföra alla pass den här veckan väldigt bra.

Värmen har kommit rejält nu också! Det känns rätt kvavt i luften också trots att det har dragit förbi några åskväder. Men det är gött med sol i alla fall!

Grabbarna i laget har börjat läger här i östersund nu också. Kul att träffa dom som inte bor här. Nu på kvällen blev det en glass i badhusparken med Helena, David, Jenny, Markus och sen kom Björn och Carl Johan med termos och bjöd på kok kaffe. Gött, en får tacke!

Imorgon blir det tidig morgon med först styrka och sen ett lagomt hårt löppass innan jag packar in mig i Kims bil och styr söder ut. Jag liftar med henne ner till Mora så kommer pappa och hämtar mig där. Jag blir bara en snabbis i Jädraås för att hämta bil och åka ner till torsby på lördag kväll då vårt andra läger börjar.

Jag har beställt grillat älgkött tills imorgon kväll med hela familjen. Lördagen kommer det bli en lång sovmorgon följt av slappande i solen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *