Milda graden vredesutbrott

Två mycket bra pass är avklarade idag. Lite varmare väder också känns det som och regnet har hållt sig borta idag. Skönt!

Ikväll tog jag mig tid att laga min ”gammpirra” som kjedjan krånglat med. Men eftersom jag nu inte har nån annan cykel att åka på (räknar inte med racern) så var de på tiden att laga den. Man vill ju inte gärna gå jämt. Sagt och gjort, jag skruvade lös baakdäcket och fixade till kjedjan. Super nöjd och stolt över fixet tog jag och trampade iväg till ICA Maxi för att shoppa. På vägen hem tillbaka, efter att ha åkt ca 200m, (har en bra bit kvar då) så på något konstigt j*vla vis så låser sig framhjulet! Till en början gick det att rulla cykel baklänges. Jag vände cykel och tänkte att ”jag får väl leda cykeln baklänges hem då”. Jag hade ju lite kassar på styret. Men efter ca 5m så låser det sig helt!! Jag blir rasande och tar bort kassarna, lägger ner cykeln på asfalten och börjar stampa på framdäcket! (behöver jag säga att det inte hjälpte!?)
Jag körde istället ner cykeln i diket, tog mina kassar i händerna och gick hem. Älskar cyklar just nu!

Fast jag lär säga att efter ja gått några minuter så började jag asgarva för mig själv.. kom att tänka på alla människor som passerade mig under mitt raseri.. underhållning vill jag lova att det var!
Ikväll har jag bakat hårdbröd faktiskt. Har bjudit hem folk imorgon på scones kväll så de blir spännande att se vad de tycker.
Föresten, i helgen beger mig jag, Jenny, Markus och Robbie ut på en fjällvandringstur kring vålådalen. Jag har varit och inhandlat lite ”överlevnads kitt” så jag klarar mig. Ska bli grymt kul i alla fall!

Cykel imorgon bitti. Jag litar på racern. . .
Nu kommer bilder på skorna från Mallis ACO 🙂

IMG_0424_500x299

Dessa puddingar ska jag ha på bröllopet.

IMG_0421_499x665

Bonus klackarna som följde med från Mallorca.

IMG_0422_500x375

Mitt nya kitt för att överleva fjällturen. Behöver jag säga att temat är Rosa. .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *