Löptävling & en dyr utgift

Igår kväll var det löptävling, kommunlöpet. Men innan dess hanns det med ett stakpass på morgonen. Jag och jenny drog iväg på cykelvägarna mot Torvalla. Självklart lyckades vi irra bort oss på vägen tillbaka trost att vi skulle ta samma väg hem. Men vi skyller på att vi hade så mycke att prata om så vi la inte märke till var vi åkte. (Vi övervägde en gång på vägen tillbaka att ta av oss skidorna och springa ner för en slänt i hopp om att hitta rätt väg). Men tillslut hittade vi tillbaka.

Löpningen på kvällen skedde i Orrviken, så Jenny, AM, Helena och jag tog en bil och åkte dit. 10km långt med nummerlapp och allt. Det gick rätt bra och jag slutade bara 15-20sek efter Helena som var först imål av oss fyra.

Idag har det blivit dubbla pass på rullskidor och jag kan lova att det kändes i benen idag!

Trots att det inte riktigt är någon sommarvärme här i Östesund än så kom verkligen sommarkänslorna idag. När jag gick hem från lunchen på Gamla Teatern idag så möttes jag av otroligt många studenter (och lastbilsflak med sjungande/skrikande studenter). Jag minns så väl när man själv tog studenten, det var så himla kul! Det är faktiskt hela 6 år sedan! och som vi pratade om på passet idag så är de 9 (!) år sedan som jag gick ut högstadiet. Helt sjukt vad tiden går fort!! Så nu hoppas jag nån styr upp ett 10 års jubileum till nästa år, vore så himla kul att träffa alla igen!
Föresten, förra veckan lämnade jag in min montuainbike på lagning efter att bakbromsarna HELT slutade funka. Frambormsarna var dåliga de med så jag bad om en servic på cykeln. Idag när jag skulle hämta den fick jag ett lite trist besked. Tydligen var framgaffeln och stötdämparna typ av på något vis så servis killen sa att det var tur att jag lämnat in den nu för förmodligen skulle den inte klarat många cykelpass till innan den skulle gått helt av och jag skulle flyga över styre och landa på trynet. Det lät inte så trevligt så det var bara att leda cykeln hem istället. Att laga den skulle bli så pass dyrt så det blir till att köpa en ny eftersom den har några år på nacken… kul kul..

Näe sängen nästa nu.. Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *