Full fart!

Lägret i Torsby avslutades i fredags med ett komb race över 15km med 4 skjutningaroch minut tillägg för varje bom. Tävlingen gick bra. Skyttet stämde fint med 0+1+0+0 och åkningen var bra den också. Jag slutade 2a efter en segrande Helena.

Efter lunchen packade jag in mig i bilen och åkte hemmåt. Jag tog en stopp i Falun på hemfärden för en fika med en kompis som jag gick skidgymnasiet med i Sollefteå, Rikard Tynell . Mycket trevligt! Vi hade mycke att prata om då vi kom fram till att det var nyår 08/09 som vi förmodligen sågs sist!
På kvällen blev jag bjuden på middag hos Johanna och Elias.

Helgen har jag tillbringat hos Marcus och Carro med massa bröllopsfix. Det är riktigt nära nu, på fredag smäller det!

Idag har jag hunnit med 2 pass i solsken mellan regnskurarna. Imorgon blir det bara ett pass och på eftermiddagen ska jag iväg och fixa mina naglar och sen vara smakråd till lillebror.

Nu sängen! Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *