Fjälltur & nationaldagsfirande

Efter ett tufft intervallpass på friidrottsbanan i lördags så var vi (Jenny, Markus, Robbie och jag) redo för en fjällvandringshelg med utgångspunkt från Vålådalen. På lördagen hade vi målet inställt på lunndörrsstugorna där vi övernattade i tält för att sedan på söndagen gå via pyramiderna och gröndalen tillbaka till vålådalen. Vi fick bland annat med tre super goda måltider, ett par fika stopp, kortspel, fågelskådning, massa skratt och dryga 7h effektiv vandring. Riktigt rolig tripp och toppen väder hade vi också!

Idag är det ju nationaldag. Jag brukar inte vanligtvis fira det på något sätt, men idag var det många idrottare i Östersund som blev uppvaktade på Jamtli för bra prestationer och även jag var inbjuden. Vi fick alla en super fin korg som var fyld med massa lokala delikatesser!

Men innan firandet så hann jag med ett intervallpass med Jenny på rullskidorna. Riktigt hårt pass, men det gick okej. Det kändes i benen att man varit ute i några timmar i helgen.

Imorgon bitti blir det cykel med AM och Jenny, men nu sängen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *