Sommarvärmen är tillbaka..

Sponsorsträffen i Göteborg blev mycket bra. Vi fick bland annat provköra Volvos många olika personbilar på en bana. Efter man provat en så var det bara att hoppa in i nästa som man ville köra och sen dra iväg. Riktigt kul! Efter att också åkt ”Blå tåget” där de visade hur en bil byggs upp från bara stål till en färdig bil och ett lastbils museeum så var det dags att köra lastbil..!? Det stod 10-12 stycken lastbilar i olika storlekar uppradad till vårat förfogande. Det vara bara att hoppa in och köra en slinga på ca 1 – 1.5km! Jag provade tre olika. En GIGANTISK med släp. Den var 25.25m lång och hade 60ton släp, men det gick bra att köra. Sen också en timmerlastbil och en dumper.

Mycket rolig dag och kul att vara i Göteborg där jag aldrig tidigare varit.. de får bli en retur dit!

Annars tränar jag på här i Östersund. Igår var jag och Jenny ute på en lång cykeltur. Vi körde på rätt bra så när jag kom hem var jag heelt färdig. Så dagen skatepass imorse kändes i benen från igår.

Igår var jag bjuden på finmiddag hos Emelie och Karl. Riktigt gott, tack för det! 🙂

Nu blir de gym och löpning snart. Ikväll kommer Jenny, Marcus och Robbie på middag.

IMG_0399_500x670

Jag ska precis till att köra detta chabrak. Men detta var inte den största som jag tog mig an..IMG_0400_500x670

Kollar in utrustningen i bilen innan jag styr iväg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *