Sóller!

Just nu befinner jag mig på Mallorca, närmare bestämt Sóller. Vi var på Mallorca på läger för två år sen också men då bodde vi ett stenkast härifrån, Port de Sóller. Vi bor super bra här och får väldigt god mat. Enda nackdelen är väl i så fall att vi bor en bit från havet, men poolen på takvåningen kompenserar det rätt bra.

Träningen här har flytit på bra. Vi har hunnit med endel pass på både cykel, rullskidor, löpning och styrka. Idag hade vi en lång löptur. Riktigt fin sväng blev det i det härligt vädret.

Imorgon har vi ”bara” ett pass på förmiddagen så eftermiddagen har vi planerat lite poolhäng och fika i byn lite senare. Ska nog ta och kolla in utbudet på skor också tänkte jag för att se om jag hittar några fina till bröllopet.

Nu blir det sängen snart och forsätta på min bok. Läser första delen i Hammarbyserien, riktigt bra. Jag bor föresten men Jenny i en dubbelsäng. Vi delar täcke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *