Orienterings premiär!

Nu ikväll gjorde jag min allra första orienteringstävling! Men det kommer inte bli den sista!
Det var riktigt roligt faktikst, men jag är mäkta imponerad av orienterare! Shit det var svårt och ändå tog jag en av de lättaste banorma.
Banan jag tog var ca 4km, men jag höll på i nästan 1.30h..haha! Jag hade lite problem med 2-3 stycken och på slut tampen hittade jag Elin på som också hade problem, men vi redde upp det bra tillsammans.
Men jag lär säga att det var otroligt roligt! Men jag har fått bevisat för mig att jag inte ska skola om från skidskytte i alla fall!

Igår hade jag vilodag och självklart kunde ja inte sova på morgon.. var super pigg halv 7 på morgonen (!) så jag gick upp och gjorde lite nytta. Innan kl var 10 hade jag dammat, damsugit, torkatgolv, städat på toan, mailat och varit ute och plockat lite blommor. På eftermiddagen blev det en shoppingtur med AM.

Riktigt varmt och gött är det nu också. Men på fredag lämnar vi Östersund för att åka iväg på vårat första läger för säsongen, Mallorca väntar på oss.

IMG_0402_500x375

Min karta med kompass och slutresultatet.. jag var dock dålig på att använda och förstå mig på kompasset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *