Möhippa, tester & orientering

Sista jag skrev ljög jag.. jag åkte inte till Östersund efter lägret på Mallorca utan till Jädraås (eller Sandviken). Vi hade nämligen planerat in möhippa för Carro då (som gifter sig med min bror!). Det blev en super rolig dag coh det verkade det även som att Carro också tyckte. Hon fick bland annat prov på segelflyg. Med sin flygrädsla gjorde hon det kalas bra i det lilla planet!. Sen fortsatte dagen med ”Rock Tema” där hon bland annat var utklädd som Magnus Uggla (hon älskar Magnus Uggla) och fick framföra en av hans låtar på scen på en marknad. Jäklar var hon röjde, alla var vi imponerade!!

Jag åkte sen upp tillbaka till Östersund i söndags kväll. Tåget var rejält försenat så de blev ganska sent innan jag kom till sängs. Jag körde sen ett max test på bandet på måndag morgon som gick riktigt dåligt! Allt resande och dålig sömn spelade nog in ganska mycke på det.
Jag har också gjort DEXA där man mäter kroppsammansättningen för att se hur mycket muskler och fett man har. På torsdag ska jag köra screening för att kunna se vilka partier på kroppen som är svagare/starkare för att kunna jobba vidare med min sämre partier.

Annars rullar träningen på. Idag har jag varit på min andra orienteringstävling. Den här gången gick det mycke bättre! Jag hade lite problem med nån kontroll, men jag är sjukt nöjd ändå! Det går frammåt!
Nu kommer ett litet bildregn från Mallis och möhippan..

Aco, bilder på skorna från Mallis kommer 🙂

DSCN0336_500x375

Bild från vår takterass i Sóller

DSCF3861_500x375

AM, Jenny och Jag vid middagen

100_5424_499x375

Plockade lite apelsiner under en löptur

DSCF3897_500x375

Carro gör sig redo för segelflygningen

DSCF3901_499x665

Piloten går igenom allt innan avfärd

IMG_0410_499x665

Sen blev det Maggnus Uggla som vi fick med oss på vår Rock turné!

IMG_0408_500x670

Som sagt, det var ju rock tema så Liza fixa frillan på mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *