Fallskärm & cruising

Eftersom det är bröllop i sommar och vi hade möhippa förra helgen för Carro, så var det dags för grabbarna att ta sig an Mackan i helgen. Det låter som det blev en kanon dag i lörsdags! Han fick bland annat hoppa fallskärm och köra runt på cruising i Sandviken, i en lite anorlunda bil, tillsammans med massa andra fina bilar. Han hade även fått berätta (lika som de andra med kanske liite finare bilar) vad det var för kärra han körde.

Jag bjuder på två bilder från svensexan här..

Iphone 264_499x373

Färdighoppad i en ”Borat” utstyrsel. Han fick dock inte bära fallskärmsdräckten sen..

IMG_0414_499x298

Mackan kör runt och visar upp sin fina bil på vägarna i Sandviken under cruisingen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *