Underbar Jädraås vistelse!

Hej allihopa!

Sist jag skrev var vid New Sweden racet här i Östersund.. det var en otroligt rolig tillställning så det blir absolut fler gånger!
Jag stannade kvar i Östersund en vecka till efter det. Grillat, långfärdsskridskor, shopping.. ja det var lite som hanns med innan jag åkte till Jädraås.

Jag har haft det otroligt bra hemma hos mina föräldrar. Jag har också hunnit med en helg i Stockholm med ett grymt härligt brudgäng (Tack alla för en suuper härlig vistelse!), en vecka i fjällen med slalom, skoter, längdskidor, grillning och härligt väder.. sen har jag hunnit med många födelsedagar och middagar med lek. Mitt underbara kusinbarn Thelma och kusin Elsa har jag hunnit busa mycket med också.

Men också en hel del bröllopsplaner har denna månad innehållit. Jag har också fått reda på att jag kommer att vara tärna! Det ska bli så sjukt kul! Klänningen är redan fixad så det är skönt.
Men igår var det dags att bege sig upp till Östersund igen för att vara på plats när allt drar igång! Som många också säkert fått reda på via media så har vi inte längre Wolfgang kvar som vår tränare. Det känns lite tråkigt och det kom lite plötsligt, han har varit grym de åren jag fått träna med honom. Men nu blir det nya tag för oss!! Vi har ännu ingen klar tränare, men det hindrar oss inte från att kicka igång träningen med hårda tag!

På måndag börjar vi ordentligt med träningen, men innan det blir det sista april firande här med ett härligt gäng!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *