Bröllop i sommar!

SM i Östersund blev rätt okej. Helena, Jenny och jag körde till oss ett SM-guld i stafett på lördagen. För min del var det ett riktigt dåligt lopp. Åkningen kändes sämre än dagen innan och i ståskyttet drog jag till och med på mig en straffrunda (man har 3 extraskott på varje skjutning). Men mina lagkompisar gjorde det fint och vi slutade som etta i mål!

En liten förklaring på den dåliga åkningen fick jag när jag vaknade dagen efter. Halsont och snorig gjorde att jag fick ställa in jaktstarten. Det kändes trist eftersom jag hade bra utgångsläge för att kunna ta en till medalj då jag startade som 2a efter Anna Maria. Men jag fick stå bervid och hejja. Så stafetten blev min sista tävling för denna säsong!
Jag har varit kvar i Östersund denna vecka och kommer imorgon ta och bege mig söderut till Jädraås. Veckan har vairt bra. Jag var dock riktigt hängig i början, men nu börjar de lägga sig.
Har bland annat hunnit med 2 turer på långfärdsskridskorna. Så himla härligt!! Igår blev det premiärgrillning också hemma hos Jenny och Markus. Super gott och trevligt, så nu känns det som våren är här.

 

 

Det absolut roligaste som hänt nu är att igår fick jag ett brev/kuvert hem i brevinkastet. I det fick jag en inbjudan till bröllop i sommar!

Min kära storebror ska gifta sig med Carro!!

Jag blev såå himla glad!! Ingen visste någonting, jag blev super chockad men jag ser riktigt mycket fram emot det.

 
Nu ska jag ta och packa lite för i eftermiddag ska jag iväg på New Sweden Open Championships 2011. www.newsweden.nu
Först blir det utförsrace med maskeradkläder detta följs upp med after skii och sedan middag på frösön följt av utgång i Östersund. Ska bli riktigt kul!

Hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *