Vår värme & blöta spår

På plats i Le Grand Bornand.

Här har vi det hur gött som helst! Det är riktig vår värme med ca 16-17 grader varmt mitt på dagen. I solen steker det på bra så vi kan till och med sitta ute på terassen och äta lunch. Vi klagar inte..

Värmen gör ju däremot spåren lite sämre. Grabbarna (som startar på morgonen) får rätt bra spår, men när vi startar mitt på dagen är det rätt sockrigt och blött.. men men, lika för alla.

Idag blev det ett lugnt pass med skytte. Emelie och jag tävlade om flest träff sista 8 serierna idag. Vinnarn skulle bli bjuden på en cappuccino. Båda sköt 8 nollor, så vi fick vackert betala var och en.

Kim och Emelie bjöd på sång på restaurangen igår också. Det drog igång med kareoke så brudarna tog varsin mick och framförde ”Dancing queen” med ABBA för en nästan fullsatt restaurang.
Imorgon är det dags för distans här. Det kommer bli jobbigt i dessa spår. Väska kommer behövas under tävlingen. Det kommer bli första tävlingen iår också som understället ryker. Till och med t-shirt och korta tights var för varmt.
Men sen lär jag säga ett STORT GRATTIS Helena!! VM GULD! Helt sjuk imponerande bra!

DSCF3755_500x375

En rätt härlig dag på jobbet.. (Jag och Ingela)

DSCF3757_500x375

Klar med dagen pass.. rätt fin vy lär ja säga

DSCN0160_500x375

 

Emelie, jag och Elin mätta och belåtna efter lunch en kopp kaffe. Vi blev också bjudna på en varsin alkoholfridrink efter maten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *