Shopping, blommor & jakt imorgon

Tävlingsfridag idag. Kollade ut genom fönstret imorse och möttes av massa vitt som föll ner från himlen! Men prognosen säger SOL imorgon så det känns bra!

Det har varit en lugn förmiddag som följdes upp med lite klassiskt och skytte. På eftermiddagen blev det en shoppingtur med Anna Karin S nere i Oslo. Lite fynd blev det med tillbaka.

Nu på kvällningen har vi haft en samling med hela laget och alla ledare, plus folk från skidskytteförbundet som är här nu under tävlingarna. De ville gratta framförallt VM gänget med blommor som kom tillbaka med fina resultat. De tackade även för en strålande laginsats under säsongen. Jag fick också blommor för min seger på IBU-cupen helgen som var.

Men nu tjatar AM och Jenny att det är kvällsfika så jag lär gå..

Jaktstart imorgon. Jag går ut som 34a och har ett getingbo med svenskar omkring mig. Ska bli kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *