På pallen!

Yes!!

Dagen sprint race var en klar förbättring mot distansloppet! Skyttet fungerade toppen, 0+0, åkningen kändes lite bättre idag och skidorna var bättre idag. Detta gjorde att jag kunde köra åt mig en pallplacering och slutade på en 3:e plats. Riktigt roligt! Imorgon blir det jaktstart så då ska jag försöka hålla i bössan som idag och försöka pinna på mer i spåret 🙂

Vi hade en ännu varmare dag igår än tidigare dagar (22 grader i skuggan!), men idag gömmer sig solen bakom molnen. Men lite värme är ändå kvar då det är ca 12 grader. Så spåren är fortsatt lösa och blöta.

Ska ta och ge mig ut och jogga lite snart. Jag åkte på dopingtest efter att priscermonin var avklarad så jag hann inte med avjoggning efter racet. Har piggnat på mig lite nu också. Jag var riktigt svimmfärdig vid dopingtestet. Huvudet dunkade och snurrade, men jag tror det kan ha berott på att jag satt i mig ca 2½ liter vatten rätt fort och hade inte mycket att äta. Men när jag tagit mig tillbaka till hotellet och fått i mig lite mat så blev det bättre. Men nu springer jag konstant på toa!
Lär passa på att gratta grabbarna på VM som gjorde en väldigt bra stafett igår. Synd bara att det inte räckte till pallen när de va sååå nära!

DSCN0189_500x375

En väldig nöjd och glad 3:a

DSCF3772_499x665

Ingela, Emelie och Kim från igår. Vi var ute på en prommis på eftermiddagen/kvällen. Riktigt härligt ute!

IMG_0375_499x665

Efter träningen igår blev det en lunch i solen. Vår seritör här är grym på att passa upp på oss. En drink före och en drink efter maten fick vi igår. Vi hade närmare 30 grader i solen igår. Otroligt härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *