Nästa Frankrike

Oj vilken skidhelg det har varit! Skidskytte VM har varvats med längd VM, alpina tävlingar och så klart årets Vasaloppet, så det har mist sagt varit en helg framför tv:n!

Måste börja med att hälsa ett Stort Grattis till Helena som tog VM brons på jaktstarten idag!!

Imorse klev jag upp tidigt för att hinna se vasaloppsstarten. Det är riktigt mäktigt att se så mycke folk ge sig iväg!
Sen gav jag mig ut på en lugn klassisk tur med Emelie i det fina vädret. Jag kom lagomt hem för att hinna se halva jaktstarten för herrarna i skidskytte. Sen följdes det upp med vasalopp, skidskytte damer och 5milen i Oslo. Riktigt spännande i alla lopp!
Åter till vasaloppet..
Min storebror Marcus åkte för första gången tillsammans med Andreas, Kecke och ”lill Johan”. Marcus är väl väl ingen storfräsare på skidor direkt så jag sa till honom att om han kör under 9h gör han det bra! Innan loppet skickade jag ett sms till honom (han hade mobilen emd sig) att om han kör under 9h så bjuder jag ut han på middag. Han spurtade i mål på tiden 08.39.18. Jag är riktigt imponerad så han är självklart värd en middag när jag kommer hem!
Nu har jag packat klart allt för att imorgon börja resan mot Frankrike för att köra den avslutande IBU-cupen. Flyget går 06.35 så det blir tidigt!

DSCF3752_500x375

Dagens klassisktur i det fina vädret

påsken 2010 059

 

Jag och Marcus från påsken ifjol så vi körde en liten längdtävling i messlingen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *