MVM Guld & Skatevasan

Mycket har hänt sedan sist! Hemsidan har inte funkat på ett tag så mitt inlägg som ”Besviken” låg länge som sista inlägg trots att jag försökt uppdaterat.. Men nu funkar den igen!

MilitärVM blev en upplevelse utöver det vanliga. Mina individuella tävlingar var riktigt dåliga. Längdtävlingen var fruktansvärd, stum efter 1 km var inte kul då man har 9km kvar av loppet. Skidskytte sprinten dagen efter var ingen höjdare heller. Sköt 0+2, hade svårt att ta ut mig ordentligt i de sockriga djupa spåren (Det kom ca 70cm nysnö under dagarna vi var i Sarajevo!). Så jag slutade 7a på sprinten.
På sista tävlingen som var patrull bestod vårt lag av Elin som patrullchef (utan bössa) och Jag, Emelie och Kim som skyttar. Vi höll ett jämt och bra tempo hela loppet och sköt fullt alla tre vilket gav oss ett MVM Guld i patrullen! Men tajt var det då vi hade Tyskland 5 sek efter oss.

Annars så hade vi en riktigt rolig tid i Sarajevo med ett otroligt härligt gäng! Men något jag lärde mig under vecka var att vänta, vänta och vänta.. Men jag kunde tygla min frustration till slut.
Efter MVM åkte jag till Jädraås på en snabbvistelse med endel träning och mys med familjen. En middag med Mackan, Carro, Carro, Tommy, Johanna, Elias och lilla Thelma hanns också med. Vi tjejer planerade och bokade då en resa som vi ska göra till Stockholm i april. De ska bli grymt kul!

I torsdags åkte pappa och jag till Mora för att ladda upp inför Skatevasan som jag körde igår. Jag hade aldrig kört det tidigare så det var kul att få prova på de 45km. Oerfaren som jag var på ett så långt lopp så hade jag ingen aning om hur mycket jag skulle behöva dricka, vilket var MYCKET mer än vad jag gjorde. Men då jag bara hade pappa som kunde langa väska så var det svårt att få till nå bättre. De första 25km kändes mycket bra och jag hängde med tätklungan, men sen tog jag tvär slut. (drack bara 1 gång fram till 25km) Men nu har jag lärt mig att jag behöver fler personer med som hjälp under banan för att kunna prestera ännu bättre. Men jag slutade på en 6e plats (topp 5 vinner pengar, attans!) och är nöjd ändå. En riktigt rolig tävling att köra och shit så slut jag var i mål och hela dagen!
Ted Armgren vann Skejtvasan! Så jäkla grymt, Grattis!
Nu är jag åter i Östersund och har en dag i soffan framför skidorna på tv. Lindström gjorde precis en strålande insats på VM i Ryssland!! Grattis!!
Nu är det 3milen för damer i Oslo och sen damernas sprint i Ryssland. Hejja Serige!!

DSCF3749_500x375

Emelie och jag har laddat upp med en brak brunch framför tv:n och väntar bara på nybakt bröd som är i ugnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *