Högst upp på pallen!

Såå Jäkla Underbart Att Stå Högst Upp!

Jaktstarten igår blev en kanon tävling för min del! Jag gick ut som nr 3 och lyckades med ett strålande skytte (0+0+0+0) åka in i mål som segrare! Jag hade 22 sek till godo när jag gick ut efter sista skjutningen. ALLA ledare stod överallt efter banan och gav mig baktider och hejjade. Efter sista backen såg jag att det var lugnt bakåt och hade tid att vinka till pubilken på upploppet innan jag gled över mållinjen. Riktigt härlig känsla!

Jag var lite orolig innan racet hur jag skulle palla åkningen. För kvällen innan måste jag fått i mig något olämpligt vid middagen vilket gjorde att jag fick springa på toa konstant hela natten och hela dagen innan racet. Jag kände mig väldigt tom i kroppen eftersom jag inte fått behålla något, men lite krafter hade jag i alla fall för att ta mig igenom de 10km på jakten. (Det var liite jobbigt att gå på dopingkontroll den dagen!

Nån som inte hade planerat att jag skulle skjuta fyra nollor på jakten var Hagge (Johan Hagström, vår coach). Han sa innan racet att om någon skulle skjuta fullt helt så skulle han raka av sig allt hår. Sagt och gjort.. innan middagen igår fick jag äran att kapa av ALLT. Hagge var jätte nöjd..?!

Vi hade sedan en otroligt rolig avslutningskväll i Frankrike! Tack alla inblanade! 🙂

 

I och med att det gått så bra på den sista IBU-cupen nu (jag var faktiskt 4a i totalt jakstartscupen också!) så får jag chansen att köra sista världscupen i Oslo! Det ska bli grymt roligt! Jag är nu i Östersund, men åker ikväll till Oslo.

Idag har det blivit en lugn klassisk tur med Emelie och Ingela i solen. Sen en tur på stan för lite shopping med dem båda. Nu blir det till atta packa ner allt tillbaka i väskan som har tvättats.

Hörs från Oslo!

Elisabeth-Högberg-vinst-ANN

En super duper glad tjej efter jaktstarten

Bettan-vinst-topp_500x280

Juliane Döll, jag och Franziska Hildebrand

DSCF3794_500x375

En liten toppning av Hagge innan middagen.

DSCF3800_499x665

En nöjd och glad Hagge efter friseringen. (Han hade keps på sig hela middagen och kvällen) Visst är han lik Tomas Öberg!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *