Hade iaf tur med vädret..

..eller?!

Dagens distans blev en jobbig och blöt upplevelse!

Med de 17 plusgrader (i skuggan) som bjöds på så var det yber blött och löst i spåren. Inga spjut till skidor och inge pigg kropp gjorde inte heller saken bättre. Skyttet då, jo till en början såg det bra ut. Sköt 0+1+0 och avslutade sen med en 3a i sista.. Men varför!? Ja, det undrar jag med. Jag slutade på en 20de plats. Mina pjäxor kändes som de vägde 1 ton vadera efter racet. Så nu går skotorken för fulla muggar!
Nya tag på lördag!!

Imorgon blir det en lugn dag med lite klassiskt och skytte. Få se om det blir en tur till La Clusaz också. Vi var dit i tisdags också och kollade runt i affärer lite. Jag och grabbarna fyndade. Men Ingela har span på en mössa där så det blir nog en till tur dit..
Nu blir det lite siesta innan middagen.

DSCF3764_500x375

Emelie, Kim och Ingela mycket nöjda efter dagens race..

DSCF3767_499x665

Jag och Ingela tar igen oss lite efter loppet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *