Sprint-mix-jakt

Men nu har det varit dåligt uppdaterat ett tag!..

Mycket har hänt här i USA, närmare bestämt Presque Isle. Träning de första dagarna + shopping på Walmart, Sprint på fredag + shopping på Walmart, Mix-Stafett lördag + shopping på Walmart och Jakstart idag. Men idag sa vi att vi skulle hålla oss från shoppingen. Men eftersom vi har Walmart bara rätt över gatan så kunde vi inte hålla oss från shopping även denna dag. De har riktigt billigt smink och nagellack! (jag har faktiskt fått med mig 12(!) nya nagellack, men AM är tätt efter på 9) Haha!

Tävlingarna då. Okej sprint på fredagen med 0+1 i skytte. Jag fick med mig 1p då jag slutade på 40de plats. Lördagen ställde vi upp med ett ”B-lag” på mix-stafetten då fräsarna valde att stå över. Jag är nöjd med min sträcka. 1 extraskott i stå. Vi slutade 6a vilket var en godkänd insats då vi fick med oss 2 rundor på laget. Idag var det jaktstart. Med en rejäl dimpe nysnö under natten och blåsväder på det gjorde att det både blev svåråkt och svårskjutet. Många fick nöta ett par varv i straffrundan idag, inklusive mig. 5 bom totalt gjorde att jag klättrade till 32a plats och fler poäng till samlingen. Jag tangerade faktiskt mitt personbästa i väldscupen med det resultatet!

Helena vann sprinten här! Grattis!!

CJB knep åt sig en 3e plats på jakten idag! Grattis!!
Träning och lunch här imorgon, sen bär det av på en ca 2h bussresa med slutdestination Fort Kent. Ska bli kul!

Förövrigt har jag (!) blivit en bokmal.. läst ut en ybertjock bok (enligt mig själv) på dagarna vi varit här. ”Hypnotisören” av Kepler, mycket bra!

 

Lär bara säga Grattis till Mamma och Tommy också som fyllde i torsdags! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *