Ska vi sticka?

Fort Kent är en liten håla.. Vi bor sämre här än i Presque Isle och har aningen lägre sängar här också. På de förra stället nådde man inte ner till golvet när man satt på sängkanten (Inte bara mina taxben utan inte heller AM nådde till golvet). Men vi har i alla fall bättre internet här!

Igår var vi upp och tog en första skidtur på banorna här. De har tydligen gjort om banorna till iår. De har lagt till en REJÄL uppförsbacke i början, men annars var banorna fina. Riktigt kallt har vi fått det här också. Imorse när vi vaknade sa CJB att det var -28 tidigt på morgonen, men solen skiner så det blir varmare och varmare sakta men säkert.

Anna Maria och jag har ju tidigare år börjat med olika projekt (som vi ofta inte slutfört superbra) som bland annat virka mössa, virka pannband, lära oss tyska på egen hand.. MEN, nu har vi påbörjat ett nytt projekt. Vi håller på att sticka oss en varsin tubhalsduk. ACO hjälpte oss att komma igång. Vårat mål är att vara klar med den innan vi är på svensk mark.
Snart startar grabbarna!!

DSCF3745_500x375

Min roomie AM och jag håller på med vårat nya projekt… Sticka en tubhalsduk!DSCF3746_499x665

 

Det blir en vit skapelse för min del..

 

-Ska vi sticka?
(AMs fyndiga fråga när vi hade avslutat frukosten och skulle gå hemåt)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *