MVM

Efter en lååång resa hem från Amerika (ganska precis 30h) så var det himla skönt att komma in i lägenheten och få sova i min säng! Första natten plöjde jag 12h i sängen utan problem, nästa natt 10h och sen kändes det som man var tillbaka i fas med svensk tid.

3 träningsdagar är genomför nu sen vi kom hem. Det har känts bra tycker jag. Körde ett medelhårt pass på förmiddagen med Helena. Riktigt kallt var det, mend et bjöds i alla fall på sol. Eftermiddagen blev det ett kortare kombpass med lite ryck. Men eftersom min termometer låg i solen när jag klädde mig för träning så hade jag aldeles för lite kläder på mig! Sista skjutningen darrade mina ben, det var inte bendarr av den vanliga sorten utan av att jag var så kall.
Har föresten sett 7 rådjur uppe på ÖSK nu på 2 dagar. Så söta små rackare!

Det har blivit ett nytt tävlingsupplägg för mig nu. Jag fick i onsdags ett samtal från militären så på måndag morgon flyger jag med militärlaget ner till Sarajevo för att köra Militär VM. Det ska bli grymt kul! Direkt efter Militär VM åker jag hem till mina päron i Jädraås för att sen åka och köra skatevasan. Mycket spännande och se hur man pallar det!

I och med att militärVM kom så plötsligt blev det lite panik med att få upp skidor och andra militärgrejjer från Jädraås så pappa måste ta bilen och åka upp imorgon hit till Östersund med massa militärutrustning och skidor (skidor som han fick åka till Borlänge för att hämta av Blom som kom till han idag(!) från USA, tack och lov så jag har något att tävla på)

Men nu blir det lite kvällsfika och en film. Imorgon är det vila!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *