Sprint Antholz

Nu börjar det närma sig tävling igen.Imorgon körs sprinten här i Anthloz för oss damer. Jag går ut som nr 80. Detska bli kul och det ser ut som det ska bli finväder dessutom! De senaste 2dagarna har vi haft molnigt här, så våra päron som är här (Mina, Jenny ochHelenas + några till) har inte fått sett de fina vyerna som Antholz bjuder påän.

Grabbarna körde sprinten idag och Lindström och Carl Johan gjorde riktigt bralopp. Så nu blir de 3 i masstarten på lördag. Bra jobbat pojkar!

Annars har det inte hänt mycket här mer än träning på förmiddagen. Men vi fickoss i alla fall ett gott skratt under lunchen när AKS hade en litenföreställning för Liam (och oss) med hjälp av Liams 2 gosdjurs lejon.

Föresten så har tummen blivit bättre dag för dag. Saskia (vår fysio) har hjälptmig med massage på hand och underarm och även nån specialtejp och det harhjälpt mycket!

Nu blir det middag snart. Våra föräldrar skulle äta 7 rätters ikväll de med.Jag tror de kommer bli imponerade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *