Snart avfärd mot målet USA

Kroppen är mör. 5 träningsdagar är avklarade. Två tuffa pass blev det igår, men det som var tänkt skate på förmiddagen blev istället löpning uppför inne på gymmet. Det var otroligt isigt på spåret igår på morgonen så vi gav upp efter ca 30 min. Kan ju konstatera att jag är inte direkt van med tuff löpning nu.

Idag blev det ett lugnare skatepass. Stakryck skulle in i passet, så vi fick massa tips av David Ekholm när vi körde dom. Väldigt bra och nödvändigt! Jag är riktigt dålig på stakning så nu jäklar ska ja bli bättre på de!

Packningen är klar (faktiskt redan igår kväll) så jag har de rätt skönt i soffan nu. Ska ta och göra lite middag nu snart innan vi flyger mot arlanda. Tidigt imorgon startar vi resan mot Presque Isle. Många timmar resa framför oss nu.. Men de ska bli skit kul att komma till 2 helt nya platser!

Storebror har kört en skidtävling i Högbo idag också! 42km klassiskt för att sida sig inför Vasaloppet. Han gnetade på bra och tog sig imål på ca 3.20h. Bra jobbat brorsan!

Föresten..
Skogs-EM arrangeras i Östersund iår så gå in på länken här under och anmäl er vettja!
http://iof3.idrottonline.se/SvenskaSkidskytteforbundet/SkogsEM/

DSCF3737_499x665

Så här fina var mina klassiska skidor efter en långtur i fredags.. tror inte det var nå barr kvar i spåren efter mig i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *