Frustration

Mycket har hänt sedan sist..

Det har hunnit blivit nytt år, efter det några till sköna dagar hemma i Jädraåsinnan vi åkte på världscup den 4 jan till Oberhof.
Stafetter, sprinter och masstarter har genomförts här i Oberhof med mycketframgångar. Stafettbrudarna lyckades ta hem en seger i torsdags, Grattis!Helena vann gårdagens masstart också efter grymt skytte! Många fler från lagetlyckades också riktigt bra här utöver segrarna!

Men för min egen del var det prestationer under all kritik. Jag sköt 1+2 påsprinten och slutade långt ner i listan en bra bit efter. I och med dennaprestation får jag så över nästa världscup i Ruhpolding och istället åka ivägtill Altenberg på IBU-cup.
Det känns riktigt tråkigt och ledsamt att inte kunna prestera som jag vill.Hela sommarn och hösten har fungerat hur bra som helst med träning, men nufunkar ingenting. Känner en himla frustration då jag inte har en aning om vadsom är fel, om något är fel(?), och vet inte heller om det är mer-, mindre-,längre-, kortare träning jag behöver eller vila…? Det är svårt.

Men nu laddar jag om mina batterier och ska försöka få till bra tävlingar iAltenberg. Sprint och Jaktstart står på programmet där, fredag och lördag.

Nu ska jag fixa det sista innan de kommer och hämtar upp mig och Fia föravresa. Hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *