Fin topp tur

Sprinten i fredags var ingen höjdare direkt. Jag sköt 1+1 och slutade 61:a. Åkningen känns fortfarande inte bra, men bättre än Oberhof var det i alla fall. Men som tur var så höll jag mig inom 15% efter segraren så i och med det få jag följa med på de 2 nästa världscuperna till USA.

Anna Maria och Jenny gjorde super bra sprintar och fick i och med det köra masstarten idag och lika så Lindström! Brudarna gjorde också en kanon stafett och slutade 2:a! Grattis! Björn gjorde en topp lopp igår också och slutade 2:a efter en grym slutrunda, Grattis! Många fina placeringar, men nu blir det hem och träna en vecka innan nästa WC sväng.

Träna ja, jo det har AK och jag fått gjort här nu de senaste 2 dagarna. Idag blev det stakning och benskate upp på en topp. Vi plockade nog lite drygt 500 höjdmeter totalt och tog också en liten fika uppe på 2050m.ö.h. Riktigt fina vyer bjöds det på med strålande sol! Precis när vi fikat klart så kom Hafsås i full fart upp på toppen. Han såg ut att ha åkt aningen fortare än oss upp. Men ner tillbaka höll vi mycket bra fart. På lite mindre än 8 min var vi tillbaka nere där vi startade klättringen.

Bjuder på lite bilder från topp turen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *