4:a och vidare avancemang!

Jaktstarten i Altbenberg i lördags gick bra! Jag körde upp mig till en 4e plats med 0+1+1+0 i skytte resultat. Det var tätt i listan och jag gick ut efter sista skyttetsom 4:a endast 8sek. från 2:a plats och 3sek från 3:e. Men jag orkade inte ikapp, men höll min i alla fall min plats imål efter en spurtduell mot en tyska som blev 2 tiondelar bakom mig imål.

I och med min helg i Altenberg har jag nu fått komma tillbaka på världscupen. Jag och Ted liftade med britterna från Altenberg ända till Ruhpolding igår. En resa på ca 7.30h, med det gick bra. Jag hade smsuppdatering i bussen om hur de gick för grabbarna på jakten och hann faktiskt precis fram till Ruhpolding så vi han se sista skyttet och Björn passera målgången som vinnare! Grymt. Grattis!

Imorse tog vi bussarna och begav oss till Antholz. Hur fint som helst här när vi kom med strålande sol, kanon mat och super fina rum! Vi har hunnit med en lugn klassisk tur på eftermiddagen, som gick sådär! Körde omkull i en utförsbacke, landade på tummen på något vis och fick jäkligt ont! Blev klassiskt med en stav resten av passet. Har jäkligt ont än, men bara i vissa lägen. Hoppas den repar sig fort! Självklart så stog de en rad människor och tittade och fotade händelsen, de skrattade också.. men men ja bjuder väl på den då!
Nu blir de 7 rätters middag här. Ha de!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *