11:a

Sprint stod på programmet idag här i Altenberg. Gick rätt bra för mig, jag är nöjd med placering och skjutning. Åkningen kändes okej, men slutvarvet va riktigt dåligt. Fick ta till stor plogen i en utförskörning på slutrundan då en estniska dök precis före mig. Men jag slutade på en 11:e plats.

Imorgon blir det jaktstart, det ska bli kul! Jag har bara 5sek upp till 8:de plats och ca 30sek till pallen. De blir till att hålla i bössan och få till bättre tryck i åkningen.

Men vi hade bättre förhållanden än grabbarna på morgonen i alla fall. Då va det regn och mycket blåsigt. Vi fick däremot uppehåll, en liiten släng av solen, och lite mindre vind. Hoppas på liknande imorgon.

Vi har hunnit med en sväng till också till ”lekhusfiket”. Kaffe och glass, riktigt god Aftereight glass lär ja säga!

Nu blir det middag snart och sen kanske kortspel, vill nog ha revansch från gårdagen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *