Snööö!

Gu vilken härlig julhelg jag har haft! En riktigt mysig julafton blev det med mycket fina julklappar. Jag hade tydligen varit himla snäll iår.

Igår blev det mer julfirande hos Mormor med hela släkten på mammas sida. Lilla Elsa och Thelma höll låda hela kvällen 🙂

Igår kväll började oväder dra in över byn här. Snö och blåst. Det höll i sig ända till lunchtid idag så det har kommit otroligt mycke snö under den korta tiden. Det har säkert kommit upp mot 3dm! Det är ett riktigt vinterparadis här nu. Ska ta bilder och visa senare.

Nu ska jag ta och duscha och svira om till något finare än pyamasbyxor (vilodagar blir det ofta den utstyrseln). Snart kommer Mackan, Carro, Mormor och Hans hit på mer julmat. Men nu blir det sista dagen med det.

Imorgon drar träningen igång igen med intervaller. Sen efter lunch ska jag med mamma till stan för att få en genomgång av en försäljare för hur min nya symaskin fungerar som jag fick i julklapp 🙂

God fortsättning på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *