Hochfilzen nästa

Två tävlingar till blev det här i Östersund. Sprinten avgjordes på fredag. Bra skytte, 0+1, men sämre åkning. Slutade 47a inför jaktstarten i söndags. Jakten kändes betydligt bättre i kroppen. Åkningen gick bra, men då drog jag på mig 4 bom istället (1+0+2+1) och behöll min plats i mål. Skönt också var att efter jakten hade jag inge ont i magen som efter de andra racen. Hoppas paraciten har gjort sitt i min kropp nu.

Riktigt kallt har det varit hela veckan vi har tävlat, men jag tycker det har gått rätt bra ändå. Kylan höll i sig även idag. -19.5 var det imorse, men en klassisk lugn tur med AM, Helena och Ville gick bra i kylan.

Men nu är det dags att åka vidare mot Hochfilzen och tävla. Imorgon förmiddag börjar vi resan. Allt är packat och klart så jag är redo. Lite sömn på det här bara så blir det bra! Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *