Gråhårig?!

Träningen rullar på här hemma i Jädraås. Igår hade jag bara ett lugnt pass så då fick jag sällskap av både Marcus och Carro. Mackan ska ju ta sig för vasaloppet och det var 3dje gången iår han stog på skidor så jag lär nog dra med han ut flera gånger..

Idag var det hårda intervaller på morgonen. Jag har nu mellanlandat hos brorsan och Carro för mat och vila innan nästa pass. Det blir rätt tajt mellan passen idag men jag har bara 1h i eftermiddag så det är okej. Johanna kommer och åker med mig då, trevligt!

Varför det blir tajt mellan passen? Jo för 15.15 ska jag iväg och klippa mig och färga. Min frisörska ränkade på ca 2.15h så de blir sent med träning efter.
Jag sa till min frisör tidigare att hon fick fria händer så jag var till henne i förrgår och hämtade en färg och fick se ritningar på hur hon skulle göra med mig. Shit, den här gången blir de rätt radikalt, men de växer ju ut om det är så. Det blir nog rätt coolt tror ja. En liten hint.. ja kanske blir lite gråhårig!? haha.. bilder kommer nog senare.

Ikväll blir det ett besök i nya huset hos Lina (som jag gick i skolan med 7an till 9an) och CC och deras små sköningar, Carro och Themla är där också och hälsar på då.

Nyår imonoch vilodag. Pulka race ska genomföras med korvgrillning. Tjao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *