Dan före doppare dan

Snart är julen här! Alla julklappar är klar, julmaten är fixad, granen på plats så nukan morgondagen få komma!

Lär börja med avslutningen i Pokljuka. Sprinten gick riktigt bra skytte mässigt, 0+0 och bra känsla. Skidåkningen var inge bra då heller och hade magont sista varvet och efter loppet. Vår läkare har kommit fram till att jag ska äta pencelin för magen och inte äta mjölkprodukter nu. Hoppas det ska hjälpa så magen blir i form (och jag också).
Grattis också Björn till segern på sprinten och Mix-laget till er seger!!

Hemresan gick okej, efter att vi bokat om resan pga. att frankfurts flygplats ställde in många av deras flyg. Men efter 6h väntan i Wien så gick resorna smidigt hem sen.

Men nu har jag hunnit med dubbelpass både igår och idag. Fick sällskap av Johanna på eftermiddagen igår, av storebror på dagens förmiddagspass (åkte dock var och en försig men iaf) och ikväll följde Carro med på en löptur. Trevligt med sällkap 🙂

Ikväll är Moster, Mats och Jocke här och hälsa på så vi har bastat, ätit gott och nu är de mys framför uppesittarkvällen på Bingolotto.

Imorgon är det ju Julafton. Ett lung klassisk tur blir det på morgonen sen blir vi hos brorsan och Carro hela vår familj och Carros familj. Ska bli så himla skönt!!
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *