Botten napp

Dagens lopp är inget att hänga i julgranen. Dåligt skytte och dålig åkning, ingen jaktstart för min del. Vi bjöds inte på något höjdarväder heller. Kräk snö är ingen höjdare.

I och med all snö som kommit så hade MÅNGA problem med att ta sig upp till tävlingsplasten idag. 3 lastbilar hade fastnat och ockuperade en tunnel. Detta resulterade i att våra pojkar fick traska upp till tävlingsplatsen. Med lite traktor hjälp så var de fritt fram tills vi brudar åkte upp i alla fall.
Men när vi skulle hem från våran tävling så var chineserna i stor behov av min, AM och Jürgens (vår massör) hjälp för att ta sig iväg med bussen. De ville inte köra bussen så jag hoppade in och körde och resten knuffade på, så efter nån minut fick vi lös den. De va otroligt tacksamma!

Imorgon är det stafett. Jag kör första sträcka, ACO andra, AM tredje och Helena fjärde. Det ryktas om lika väder som idag, men jag har bra vibbar från tidigare stafetter här. Första stafetten för säsongen, ska bli kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *