Storfika & fixardag

Länge sedan sist nu. Jag har haft problem med att logga in, de hade nog inte lika breda bredband i finland, men nu verkar det funka!

Jag är tillbaka hemma i Östersund igen nu, riktigt skönt! Men lägret avslutades med 2 tävlingar, distans och sprint. Distansen slutade jag 5a efter bra skytte och dålig åkning. Sprinten slutade jag också 5a efter okej skytte (i blås- och snöväder) och lite bätte åkning. Men jag blev klar för att köra premiär distansen i Östersund den 1/12. Sprinten kommer att tas ut senare.
Jag har kännt mig seg i stort sett hela lägret, men jag hoppas att några vilodagar här hemma nu ska göra susen.

Jag fyllde ju år i Mounio också. 24 härliga år har jag hunnit blivit. Jag fick en chokladkalender med Mumin av brudarna där uppe 🙂 Tack!! Man fick en liten känsla av när man var liten och alltid hade sånna vid jul.

I och med att jag blev 1 år äldre så lovade jag också att ha storfika när vi kom hem tillbaka. Det blev inbokat igår kväll. Jag hann faktikst med en hel del igår. Ta prover på sjukhuset, luncha på stan, en shopping tur OCH hann baka 9 olika sorters kakor!
Men jag tror alla som kom var nöjda och mätta efter fikat iaf och jag har min frys FULL nu så är ni fikasugen så vet ni var det finns! 🙂

Idag är sista vilodagen och jag har en hel del att göra. Jag har gjort en ”Att göra lista” och har 14 (!) punkter. Men jag har redan prickat av 4 st så det går som smort.

Näe nu ska jag bygga ihop en IKEA möbel. Höres!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *